CE ITI DORESTI?

Pentru că și noi am trecut exact prin aceleași încercări, am redefinit standardele în materie de construcţie și îţi oferim tot ce ai nevoie pentru a sta liniștit din momentul în care ai făcut comanda... până la adânci bătrâneţi.

Finisări impecabile

Cu ajutorul materialelor folosite în construcţie și atenţie la detalii, livrăm în timp record ansambluri premium, indiferent de mărime. Iar partenerii care ne sunt alături (cu servicii și produse deja consacrate la nivel internaţional) te asigură că vei avea parte de tot ce este mai bun pe piaţă în orice moment.

Tehnologie de ultima oră


Datorită faptului că tot ceea ce construim se află într-un mediu controlat unde temperatura și condiţiile sunt în permanenţă ideale, nu există riscul ca factori externi să degradeze în nici un fel materialele de construcţie. De aici și beneficiile de necontestat pe care ţi le aducem.

Stabilitate


Indiferent de ce surprize îţi aduce viaţa, casa ta va fi în permanenţă un loc sigur și care se va adapta noilor tale nevoi. Nu trebuie să îţi mai faci griji legate de spaţiu. Dacă vei avea nevoie de încă o cameră, două sau 5, nu ai de ce să te muţi. Poţi comanda foarte simplu încă un modul cu specificaţiile dorite, iar noi ţi-l aducem în câteva zile gata montat.

Noutate


În momentul în care te muţi într-o casă Vivid, îţi vei dori că prietenii să vina la tine... mai mult, își vor dori ei să se întoarcă. Este genul de casă pe care o vezi în poze pe net sau reviste de arhitectură dar impactul pe care îl are atunci când îi pășești pragul în realitate, nu se compară cu nimic.

Design ieșit din comun


Vivid Homes duce design-ul la nivel de artă. Atât în interior cât și în exterior, o construcţie. Vivid este un monument de eleganţă și strălucire. Drept urmare, viziunea ta, de a avea o casă care frizează perfecţiunea tocmai a devenit realitate.

Viteza constructiva si precizie


Datorita sistemului contructiv avansat, Vivid Homes elaboreaza si executa construtiile in timp record, intr-un mediu controlat. Fiecare etapa a productiei este permanent monitorizata pentru ca tu sa primesti exact ce meriti.

DE CE NOI?

De ce? Pentru că știm. Știm bătaia de cap. Știm ce înseamnă să te lovești de "nu se poate", sau de "mai durează 2 luni", sau de o construcţie, care în timp te dezamăgește, atât din punct de vedere estetic cât și ca longevitate și trăinicie, în loc să se adapteze nevoilor tale. Așa că, am tras aer în piept și am pășit alături departenerii noștri, în viitor; unde casele ideale, nu mai sunt un mit, ci o realitate.


Pentru că știm ce rezervă viitorul.

Și nu pentru că avem puteri supranaturale, ci pentru că suntem martori ai reinventării lumii din jur în fiecare zi. Și după ani de experienţă și studiu, putem spune fără urmă de îndoială că și "lumea" spaţiilor de locuit a fost revoluţionată. Așa că am început cu încredere să construim, să creem, să reinventăm și să credem în non-conformism, pentru ca tu să poţi fi întotdeauna inspirat de produsele noastre și să vii cu idei noi, legate de spaţiul tău ideal...iar noi să le punem în practică.

Pentru că suntem la curent cu tot ce mișcă.

În fiecare zi, tehnologia, moda și tot ce se întâmplă în jurul nostru evoluează într-un ritm ameţitor. Iar noi avem grijă că nimic să nu ne scape. Astfel, suntem în permanentă schimbare și venim tot timpul cu ceva nou. Credem în fluiditate, în evoluţie, în modernitate cu gust.

Pentru că inteligenţa nu se rezumă doar la IQ.

Pentru noi, inteligenţa înseamnă agilitate, flexibilitate și ușurinţă în a ne adapta la nevoile clienţilor noștri. Capacitatea de a anticipa și de a merge umar la umar cu tot ce înseamnă inovaţie și noutate sunt deasemenea elemente cheie care contribuie la construirea unui viitor mai bun într-un mod inteligent.

Pentru că eleganţa se simte.

În timp, am învăţat că eleganţa nu înseamnă doar frumuseţe și splendoare. Ea este raportul ideal între distincţie și simplitate. Iar la noi, fiecare metru pătrat construit este gândit ţinând seama de acest raport.

Rezultatul? În casele Vivid, te simţi răsfăţat, confortabil și într-o permanentă stare de "în al nouălea cer".

Pentru ca noi contribuim la schimbarea viitorului în bine.

Viziunea de ansamblu asupra pieței actuale ne oferă libertatea de a îmbunătăți pe viitor, de a aduce lucruri noi. Schimbam atât normele tradiționale de construcție, cât și percepția generală asupra ceea ce înseamnă o locuință perfectă.

Pentru că te poţi baza pe noi în adevăratul sens al cuvântului.

Stabilitatea este unul dintre punctele noastre forte. La nivel tehnologic oferim tot ce este mai nou pe piaţă și colaborăm cu parteneri care garantează acest lucru. La nivel de inovaţie, ne documentăm și ne updatăm în fiecare zi. La nivel execuţional totul este făcut la milimetru. Nu umblăm cu jumătăţi de măsură iar acest lucru se vede atât în calitatea produselor noastre cât și în modul în care ne dezvoltăm alături de tine.

Pentru că iubim să facem lucruri pe care tu să le iubești.

Tot ceea ce facem este personal, este făcut cu pasiune, cu tine alături la fiecare pas; pentru ca rezultatul final să fie unul pe care într-adevăr să îl iubești. Credem în lucrurile menite să reziste o viaţă întreagă pentru ca tu să te poţi atașa de ele fără să te gândești de două ori. Astfel, vei fi în permanenţă plăcut surprins și entuziasmat de ceea ce este AL TĂU.

Pentru că a fi puternic nu se rezumă doar la fizic.

Se spune că informaţia este putere. Și cu toţii știm că în zilele noastre chiar așa este. De aceea noi credem cu tărie în tot ceea ce facem: cei mai buni ingineri constructori, arhitecţi, designeri, consultanţi și cunostiinte acumulate în ani de experienţă garantează că ce este făcut de "mâna noastră" este cu adevărat solid și durabil.